Bike Trip, Mud and a lot of Fun

Iunie 11, 2012 in Biciclete

Dupa cum arata pozele, ar fi trebuit sa zicem ca am fost la pescuit…In realitate am fost iar si ne-am plimbat un pic cu biciclete. Zona de Sud a Bucurestiului a devenit terenul nostru de plimbare prin natura, oferind Padure (Parcul Natural Comana), Rauri (Arges, Neajlov – cu mlastina aferenta, poate chiar si Dunarea), toate acestea la doar jumatate de ora distanta cu masina.

Iata traseul pe unde am umblat…nu a fost nimic deosebit, poate doar ultima parte, de unde punem si cateva poze:


Bike route 1637169 – powered by Bikemap 

Am alternat potecile de padure, cu asfaltul impecabil din anumite localitati sau cu placile de beton de pe alte drumuri….

La intrarea in ultima padure, am intalnit un grup destul de numeros de biciclisti, care mergeau dinspre Bucuresti cu destinatia Dunare. Ne-au povestit in cateva cuvinte prin ce au trecut si ne-au sfatuit sa nu continuam pe drumul de pe care veneau ei (cel ce urma ca noi sa-l parcurgem…). Iata si unul dintre motive:

Sper sa nu se supere pe mine domnul din imagine ca am postat aici imaginea lui, dar parea vesel cand a ajuns langa noi. Cazatura am vazut-o live… (Click pe fotografie pt o imagine marita).

Ne luam ramas bun de la grupul de biciclisti si indraznim pe drumul cu balti pe mijloc si urzici pe margine, asa cum ne planificasem traseul dinainte:

Apa trece de pedale in unele locuri, trebuie pedalat puternic pentru a nu ne dezechilibra, uneori mai facem si valuri, dar ce e mai important e ca ne distram de minune:

Mai facem cate o pauza…:

Drumuri de noroi…

Inaintam in aceste conditii o perioada si ne place teribil. Avem timp si de giumbuslucuri:

La final de tura:

Bicicletele au nevoie de o baie:

O punem si de o poza de grup:

De la stanga la dreapta: Subsemnatul, Kmy, Danutz, Mihaela, Florin.

A fost o tura pe cinste, cu multa caldura, inghetata luata de la fiecare magazin din satele prin care am trecut…Fain !!! Promitem sa mai facem !!!