Weekend Bike Trip

Mai 3, 2012 in Pescuit, Natura, Aer Liber

Uite ca a trecut si 1 Mai, cu si mai multi mici in peisaj decat in alti ani. Ce puteam sa facem intr-o zi zi libera si calduroasa? Am ales sa pedalam mai la adapost, la umbra fostilor Codri ai Vlasiei, mai exact zona Caciulati – Palatul Ghica – Snagov. In mare parte, ne-am tinut aproape de traseul de la Prima Evadare si aproape am reusit.

Cateva fotografii de prin padure, facute cu sapuniera mea:

Aici vedem o treaba buna facuta de niste padurari zelosi. Au brazdat cu plugul tras de tractor cateva portiuni de poteca. Speram ca pana la data concursului sa se mai niveleze, caci altfel…e un pic cam incomoda suprafata de rulare…

Prin padure, drumul arata foarte fain:

Ne-am oprit un pic pentru a inspecta imprejurilmile mai de sus:

La finalul traseului, in Padurea Snagov, am gasit o mica surpriza scrisa pe un zid:

Speram ca si in ziua concursului sa ajungem la Finish, asta daca vremea tine cu noi si ne ajuta si conditia fizica… In spatele acelui zid era o harmalaie de nedescris…deh lumea sarbatorea prin gratar venirea lui 1 Mai Muncitoresc.

In mare, iata si traseul pe care l-am parcurs. La intoarcere, pana la Palatul Ghica, am folosit o ruta asfaltata si anume: Snagov – Gruiu – Lipia- Manastire Caldarusani – Moara Vlasiei – Caciulati. Asfalt impecabil, dar mult mai cald ca prin padure, 25 de km. Astfel a iesit o tura faina de 50 km, tura pe care o recomand oricui e dornic de o plimbare pe bicicleta.


Bike route 1547077 – powered by Bikemap