Bicicleteala de Primavara

Martie 12, 2011 in Biciclete

Pentru ca a venit weekendul si odata cu el si Primavara, nu am mai stat pe ganduri si am iesit la o tura de dezmortire cu bicicletele. Am chemat pe cei care ii stiam amatori de plimbari cu bicicleta, iar la ora plecarii eram cinci persoane. Am facut o tura linistita de sosea in zona Comana.

Aici am facut o prima pauza, dupa numai 5 Km. :)

Danutz si DHS-ul lui care a respins vehement pedala din stanga. Pur si simplu nu i-a mai placut de ea…

La un moment dat, am intrat un pic prin padure pentru a admira viorelele proaspat inflorite.

Iata si cateva Viorele:

Acesti mieluti seamana cu niste fotbalisti. Cel putin sunt pe teren sub privirea atenta a antrenorului.

Ghidon invizibil:

Prin sat, cautand o tubulara de 14. De aici incolo, pedala DHS-ului s-a dezlantzuit.

Il mai tineti minte pe cel care instala internet rapid si ieftin? Ei bine, acum si-a mai adaugat o activitate : vinde si porci

Pentru ca ne-am amuzat la vederea anunturilor postate de om, a trebuit sa si muncim un pic la o pana. Misha s-a ales cu o pana de toata frumusetea la roata din fata.

Celelalte biciclete asteapta cuminiti ca surata lor sa-si refaca trenul de rulare.

Biciclisti motorizati la orizont. Au fost draguti si cand au ajuns in dreptul nostru s-au oferit sa ne ajute. Le multumim frumos pentru gest.

Cum se umple cu aer o roata. este nevoie de minim trei persoane. :)

Intre timp am primit vizita unui bondar, vesel vestitor al Primaverii:

Dupa aceasta patanie cu pana, am mers un pic mai sustinut si fara alte incidente. Doar Danut si pedala lui au inlocuit timpii alocati pauzelor cu insurubarea piulitei la pedala buclucasa. Pana curand, am avut si eu o bicicleta asemanatoare, care avea exact aceeasi problema, tot la roata din stanga. Sa fie oare un defect de fabricatie? Iata aici 2 unelte de baza folosite la montarea pedalei:

In total am facut 38 km si putem spune ca a fost o tura foarte frumoasa. Poate data viitoare vom fi mai multi si va iesi si mai frumos.  Iata si traseul pe care l-am urmat:


Bike route 841221 – powered by Bikemap